Hääpaikka varattu

| On
9.55
Vaikka häihin on vielä aikaa melkein puolitoista vuotta alkaa isot raamit olla hahmoteltuna. Paikka ollaan alustavasti varattu sekä kuvaaja buukattu. Muuten on oikeastaan vain melko tarkat hahmotelmat, mutta ei kuitenkaan lukkoonlyötyjä. 

Tiesin heti alkuun haluavani häät ladossa. Kaikki lähialueella oli kuitenkin liian latoja/navettoja eivätkä säväyttäneet yhtään. Kunnes sitten kuvaajani Annina vinkkasi kuvaajakollegansa ottaneen kuvia täällä pidetyissä häistä ja rakastuin. Päätin, että olisi se paikka sitten missä tahansa niin siellä me häitä tanssittaisiin! Betonilattiat, tiiliseinät ja isot holvikaari-ikkunat. Kuvittelin tilaan heti meidän häihin lankkupöydät ja erilaisia tuoliyhdistelmiä. Vieraita meillä on n. 100 ja tila soveltuu jopa yli 100 hengen seurueille ja mikä parasta- vain tunnin ajomatkan päässä täältä meiltä.
Kirkkoa ei olla vielä varattu, mutta melko varmasti varataan lähiaikoina ruukinkylän lähimaastosta löytyvä, Suomen pienin Kivikirkko Teijon Kirkko. Kirkosta näkyy myös kuvia aikaisemmassa linkissä.

kuva täältä

Valokuvaajaksi halusin meitä jo ennenkin paljon kuvanneen, ystäväni sekä lumokollegani Annina Segermanin. Kuvaajan laskisin ehdottomasti yhdeksi tärkeimmistä sijoituksista, enkä halunnutkaan meidän häitä kuvaamaan ihan ketä tahansa, enkä kelpuuta ihan hyvää. Tahdon, että kuvaaja osaa olla hereillä joka paikassa ja osaa ikuistaa nekin hetket, joita me emme päivästä edes muistaisi. Olen päättänyt, että menen vain kerran elämässäni naimisiin ja olen siihen päivään valmis myös pistämään rahaa kiinni ja tarvittaessa jopa ottamaan lainaa, joten todellakin tahdon, että päivä ikuistetaan ainiaaksi kuva-albumiin. Lisäksi olen ottanut yhteyttä muutamaan videokuvaajaan ja tahdon, että päivästä tullaan tekemään myös lyhytelokuva.



Juhlapaikan haluan koristella kukilla ja valoilla. Suurimmaksi osaksi paljon vihreää; eugalyptystä, murattia, peikonlehteä? sekä kaktusta. Harsokukkaa ja sekaan ripaus teemaväreihin sopivaa luonnonkukkaa. Kattoon paljon erilaisia valoja. 



Kuvat: Pinterest


Sellaista! Seuraavassa postauksessa voisin jatkaa mm. sillä, että millaista tyyliä olin itselleni, lapsille, kaasoille ja sille sulhaselle kaavaillut. 





7 kommenttia on "Hääpaikka varattu"
  1. Oii, ihana paikka! :O<3 Näistä häistä tulee kyllä niin upeet :)

    VastaaPoista
  2. Huh miten kaunis toi morsian tuolla linkissä!! :o

    VastaaPoista
  3. Vaikuttaa hienolle paikalle! Ja kivat suunnittelmat.

    VastaaPoista
  4. Aaa!!!! Iiiii!!!! Oooo!! Uuuu!! En löydä sanoja, teidän häistä tulee varmasti upeat ja ikimuistoset! En malta odottaa et nään lopputuloksen 😍😍

    VastaaPoista
  5. Nyt kun odotattekin vauvaa, niin kuinkas käy ensi kesän häille? :)

    VastaaPoista

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9