KIHLAKUVAT

| On
5.05









Me ei kummatkaan miehen kanssa olla sellaisia kameran edessä viihtyviä ja vielä vähemmän romantikkoja. Olin ihan varma, ettei meistä mitään hellyyslällyys kuvia saisi vaikka kuinka yritettäisiin ja jep, aina kun yritettiin oli jommankumman pakko heittää jotain mukahauskaaläppää ja kaikissa kuvissa joko jompikumpi nauraa tai pidättää naurua.

Mutta tässä(kin) asiassa oli hyvä huomata miten tärkeää on olla hyvä kuvaaja. Vaikka me oltiin kameran edessä kaksi jäistä (kirjaimellisesti, siellä oli ihan helekatin kylmä!) kalikkaa, räkätettiin ja heitettiin luokatonta läppää niin Annina onnistui napsimaan meistä no.. aika hellyyslällyyskuvia. Miten hienosti hän toteutti kuvat meidän näköisiksi!

Ja oli tämä hyvää harjoitusta meille ennen hääpäivää! Musta on ihanaa, että sen lisäksi että Annina on kuvannut meidän lapsia, tulee hän kuvaamaan myös meidän häät. Kuten olen aiemminkin sanonut, on valokuvaaja meillä yksi tärkeimmistä satsauksista. Kuvat ovat kuitenkin se, mistä pääsee muistelemaan päivää vielä vuosienkin päästä ja hyvä kuvaaja takaa sen, että ne hetket joita ei välttämättä itse päällimäisenä muistaisi, piirtyy jälleen mieleen. 

Anninalla on  selkeä omatyyli joka näkyy jokaisessa kuvassa, kannattaa käydä katsomassa portfolio ja insta. Itse en voisi kuvitella kuvaamaan meidän tärkeää päivää ketään muuta kuin hänet. 

Pst! Nyt jos sulla olis kiinnostusta pari, save the date, boudoir/huomenlahja, hääkuviin tai ihan vaikka perhe/lapsikuviin niin koodilla BRIDEZALLA saat -10% 15.3.2017 mennessä tehdyistä varauksista. Eli jos sulla on vaikkapa kesälle 2018 hääkuvaaja vielä varaamatta niin hyödynnä ihmeessä nyt tarjous ;)

Annina aloittaa kuvaamaan maaliskuusta alkaen studiossa Helsingissä, ihanalla vanhalla Konepajalla. Kannattaa hyödyntää myös avajaistarjous alkaen 170€ (johon voit myös hyödyntää tuon -10% alennuksen) ja käydä osallistumassa vielä tämän päivän voimassa olevaan arvontaan Annina Segerman Photography- facebook sivuilla, jossa voittaja saa 195€ arvoisen studiokuvauksen. 


*postaus toteutettu yhteistyössä kuvaajan kanssa
8 kommenttia on "KIHLAKUVAT"
  1. Siis nää on niin ihania 😭

    VastaaPoista
  2. Aivan ihanat kuvat! Kuvista oikeen näkyy ja huokuu se onnellisuus, mikä jokaisella kihlaparilla kuuluu olla <3

    VastaaPoista
  3. Ootte kyllä tosi hyvännäköinen pari! :)

    VastaaPoista
  4. Ihania kuvia! Oli pakko laittaa blogisi seurauslistalle, sillä itse olen menossa naimisiin 9/18. ! Mahtavaa että tämmöisiä blogeja on!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saatkin tulla kertomaan kaikki vinkit meille, kun meidän häät siirtyikin ;)

      Poista

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9